maanantai 22. huhtikuuta 2013

Avokadoleipäset


Aurinkoista maanantaita! Ulkona on mielettömän keväinen ilma, kävelylenkillä tuli kuuma. Kevät on nyt ihan oikeasti täällä! J

Miten se aina meneekin niin että kiireet kasaantuvat aina samalle viikolle. Kauhea hoppu koko ajan, jossain välissä pitää muistaa syödä ja käydä kaupassa täyttämässä ruokavarastoja. Ruokavarastoista puheenollen, saatiin kotiin 5 kg aivan huippuhyvää lihaa. Mukana on jauhelihaa, sisä-ja ulkopaistia ja ulkofileetä. Viikonloppuna maistettiin jo jauhelihaa- se oli hyvää. Kyllä on lihoissa eroja… Mutta niistä lisää myöhemmin.

Tänään söin lounasta ihanan piristävässä seurassa sis.delissä ja välipalaksi pyöräytin äsken kotona avokadoleipäset. Kyllästynköhän avokadoon koskaan, rakastan sen pehmeää makua ja samettista koostumusta. Avokadojen kaveriksi laitoin paahdetulle ruisleivälle ohuet siivut mozzarellaa, tomaattia ja tuoretta basilikaa ja päälle vielä pikkasen mustapippuria. Tässä teillekin vinkiksi kiva ja terveellinen välipala!


...ja jälkkäriksi Caffista ostettua taivaallista tummaa suklaata hasselpähkinöillä, nam!

2 kommenttia:

  1. Kokeilin tätä eilen ja tuli kyllä uskomattoman hyviä! Käytätkö muuten näiden ja muiden leipien kanssa kevytlevitettä vai aitoa voita tai voimariinia?

    Emma

    VastaaPoista
  2. Heippa,
    anteeksi tämä oli mennyt multa aivan ohi! Joo, avokadot on kyllä parhaimmillaan aivan ihania ja tosi monikäyttöisiä. Mulla on yleensä kaapissa voita, margariinia, kookosöljyä ja paljon muita erilaisia öljyjä. Vaihtelen niitä aina tilanteen ja ruuan mukaan :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista