Parsa on herkullisuutensa lisäksi myös erittäin ravinnepitoinen kasvis. Se on yksi parhaimmista foolihapon lähteistä ja siinä on runsaasti kaliumia ja ravintokuituja.
Tämä keväinen pasta valmistui näin:
Pilko pieneksi 1-2 valkosipulin kynttä, leikkaa parsan varresta puiseva osa pois ja paista pannulla yhdessä valkosipulin kanssa. Keitä täysjyväpasta. Lisää valmiin pastan joukkoon valkosipuliöljyssä paistetut parsat, jokiravun pyrstöjä ja tuoretta parmesanraastetta ja ripaus mustapippuria. Valmistuu tosi nopsaan!
Kyllä parsa sopii erittäin hyvin pastaan! NAM!!!
VastaaPoistaEmma
Joo, niin sopii! Ja lisukkeeksi vaikka minkä muunkin kanssa : )
VastaaPoistaNyt vasta huomasin blogin uuden ulkoasun. Tosi hyvä!
VastaaPoistaEmma
Kiva jos tykkäät! :)
VastaaPoista