Aurinkoista maanantaita! Ulkona on
mielettömän keväinen ilma, kävelylenkillä tuli kuuma. Kevät on nyt ihan
oikeasti täällä! J
Miten se aina meneekin niin että
kiireet kasaantuvat aina samalle viikolle. Kauhea hoppu koko ajan, jossain
välissä pitää muistaa syödä ja käydä kaupassa täyttämässä ruokavarastoja.
Ruokavarastoista puheenollen, saatiin kotiin 5 kg aivan huippuhyvää lihaa.
Mukana on jauhelihaa, sisä-ja ulkopaistia ja ulkofileetä. Viikonloppuna
maistettiin jo jauhelihaa- se oli hyvää. Kyllä on lihoissa eroja… Mutta niistä
lisää myöhemmin.
Tänään söin lounasta ihanan
piristävässä seurassa sis.delissä ja välipalaksi pyöräytin äsken kotona
avokadoleipäset. Kyllästynköhän avokadoon koskaan, rakastan sen pehmeää makua
ja samettista koostumusta. Avokadojen kaveriksi laitoin paahdetulle ruisleivälle ohuet
siivut mozzarellaa, tomaattia ja tuoretta basilikaa ja päälle vielä pikkasen
mustapippuria. Tässä teillekin vinkiksi kiva ja terveellinen välipala!
...ja jälkkäriksi Caffista ostettua taivaallista tummaa suklaata hasselpähkinöillä, nam! |
Kokeilin tätä eilen ja tuli kyllä uskomattoman hyviä! Käytätkö muuten näiden ja muiden leipien kanssa kevytlevitettä vai aitoa voita tai voimariinia?
VastaaPoistaEmma
Heippa,
VastaaPoistaanteeksi tämä oli mennyt multa aivan ohi! Joo, avokadot on kyllä parhaimmillaan aivan ihania ja tosi monikäyttöisiä. Mulla on yleensä kaapissa voita, margariinia, kookosöljyä ja paljon muita erilaisia öljyjä. Vaihtelen niitä aina tilanteen ja ruuan mukaan :)
Aurinkoista viikonloppua!