perjantai 30. marraskuuta 2012

Myrskytunnelmointia


Olin suunnitellut tälle perjantaille viikonlopun ostosten tekemistä ja muutamien asioiden hoitoa sunnuntain juhlia silmällä pitäen, mutta lumimyräkkä muuttikin suunnitelmat täysin. Ostosten tekemisen ja muun häsläyksen sijaan olen viettänyt ihanaa kotipäivää joogaten, tunnelmoiden kynttilöiden kera ja höpsötellen vauvan kanssa. Spontaanit hemmotteluhetket ovat parhaita!

Laitoin heti aamusta tuoksukynttilät palamaan ja tein vauvan unien aikana rentouttavan joogaharjoituksen. Selän ja niskan seutu on ollut viimeaikoina kovilla, joten kaipasin lempeää liikettä ja hoivaa ylä- ja alarangan alueelle. Halusin myös energiat liikkeelle, joten tein viimeiseksi sarjaksi variaation aurinkotervehdyksestä. Harjoituksesta saa parhaan hyödyn ja rentoutuneen olon kun malttaa tehdä liikkeet rauhassa omaa kehoa kuunnellen ja rentoutua liikkeiden välissä vaikka lapsen lepoasennossa 20 sekunnista minuuttiin ja antaa energian virrata läpi kehon ja mielen. Joogan jälkeen olo oli aivan ihana, suosittelen lämpimästi päivän aloitusta joogalla!


Aamun harjoitus: Lower spine flex, upper spine flex, twists, shoulder shrugs, neck rolls, cat & cow stretch, kneeling sun salutation ja loppurentoutus child’s posessa.Joogahetken jälkeen söin aamupuuron vadelmilla, banaanilla ja nibseillä. 

Hemmottelu jatkui aamupäivällä appelsiinilatella ja palalla chilisuklaata


 Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti