sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lauantain Tapakset


Viikonloppuisin on kiva käydä ruokakaupassa ja hallissa ostoksilla ajan kanssa ja kokkailla kaikessa rauhassa. Voisin fiilistellä Hakaniemen hallissa tarjontaa ihan loputtoman kauan. Sieltä löytää melkein mitä vaan ja tuotteet ovat tuoreita ja laadukkaita. Sieltä saa myös hyviä ideoita uusiin resepteihin ja keittiökokeiluihin. Ja jos tulee nälkä kesken ostosten, niin lounaspaikkoja on riittävästi kaikkien makuun. Oma suosikki on Marja Nätin graavilohivoileipä ruisleivällä- todella hyvää! Arkisin tekee mielummin suht nopeasti valmistuvaa ruokaa, josta parhaimmillaan riittää kahdeksikin päiväksi. Lauantaina ja sunnuntaina kokeillaan usein uusia reseptejä ja tehdään ruokaa ilman hoppua. Tapasten ja muiden pienten purtavien näpertely on omiaan kiireettömiin viikonloppuihin. 


 Eilen syötiin espanjalaista tortillaa ( tällä kertaa siihen tuli vain perunaa, sipulia ja kanamunaa. Siihen sopii laitettavaksi myös esimerkiksi herkkusienet ja paprika.) Seesam-hunaja-soijamarinoitua kanaa, uunissa paahdettua paprikaa, feta-pinjansiemen-hunajatäytteisiä kesäkurpitsäkääröjä, viininlehtikääryleitä, manchego-juustoa ja vuohenjuustoa.Näitä herkkukääröjä tein eilen ensimmäistä kertaa-hyviä olivat!


Äidin ja isän jälkkärit : )

Pian lähdetään onnittelemaan omaa ihanaa isää, pienten isoisää ja herkuttelemaan kakulla. Hyvää Isänpäivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti