keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Karibialainen salaatti

Sen kerran kun kaupasta löytää kypsiä mangoja, on tilaisuuteen tartuttava : ) rakastan comboja, missä yhdistyvät suolainen ja makea. Tämä salaatti pitää sisällään ikisuosikkejani- mangoa ja jättiravun pyrstöä. En taida kyllästyä niihin koskaan.

Laitahan ohje talteen sen päivän varalle kun saat käsiisi kypsiä mangoja ; )






Kokoa tarjoiluastialle lempisalaattejasi. Itse laitoin rucolaa, lehtikaalia ja korianteria.

Leikkaa punasipulista ohuen ohuita siivuja ja asettele ne salaattipedille.

Kuutioi mango ja lisää palat tarjoiluvadille.

Paahda ( raa-at) ravun pyrstöt pannulla ja asettele kaiken päälle.

Viimeistele salaatti sitruunamehulla ja oliiviöljyllä.

P.S punasipulista tulee ihan järjettömän hyvää jos marinoit sen sitruuna-hunaja-etikkaliemessä ennen tarjoilua. Muista vaan tehdä viipaleista riittävän ohuita.

4 kommenttia:

  1. Voi mikä herkkuresepti! NAM! Mulle tuli välittömästi nälkä, kun luin tämän! Ja lisäksi tiedän, että nyt tää resepti ei mielessäni jätä mua rauhaan ennen kuin olen käärinyt hihat ja toteuttanut saman omassakin keittiössä, hih :)

    VastaaPoista
  2. erittäin herkullisia lautasen. Rakastan katkarapuja ja mangoja. vuonna mago kausi syön vain mangot yöllä. Aion definetly kokeilla tätä ruokalajia. kiitos resepti

    VastaaPoista
  3. Kiitos, hauska kuulla! Salaatti on tosi herkullinen ja mangoja on pakko rakastaa <3

    Thank you, I'm glad you like it! It is really delicious, and yep, you gotta love mangos and shrimps : ) <3

    VastaaPoista