keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Iltapalaksi, Alkupalaksi tai Muuten Vaan Herkutteluun


Yksi ilta teki mieli jotain hyvää iltapalaa ja väkersin meille tällaisen setin. Toimii mun mielestä hyvin myös vaikkapa alkupalana.





Valkosipuliöljyssä nopeasti käytettyjä katkarapuja, pikkusalaatteja ( endiivit toimivat tässä myös täydellisesti, mutta niitä ei nyt ollut tarjolla) ja niiden päällä saksanpähkinää ja sinihomejuustoa. Jugurttikastikkeessa on maustamatonta jugurttia, hyvää tummaa balsamicoa ja hunajaa.
Tästä taisi tulla mun uusi suosikkisetti pieneen nälkään J


2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä ideasta, salaatit näyttävät kauniilta, toimii varmasti hyvin vaikka illanistujaisten pikkupurtavana! Pääsiäistunnelmissa tuli mieleen, että olisiko sulla jakaa jotain lammasreseptiä? Myös pähkinöistä & siemenistä olisi kiva lukea näkemyksiäsi :) Oikein hyvää pääsiäistä koko poppoolle!! T. Satu

    VastaaPoista
  2. Moi Satu,
    kiitos, kiva kuulla!

    Laitoin just lammasreseptiä kehiin! Ei tainnut ehtiä täksi pääsiäiseksi, mutta laita resepti talteen niin seuraavalla kerralla voit käyttää. Ja voihan lammasta laittaa muulloinkin kun pääsiäisenä ;)

    Ja laitan varmasti piakkoin ajatuksia ja ideoita pähkinöistä ja siemenistä, kiitos vinkistä!

    Iloista ja herkullista pääsiäisetä teillekin!

    VastaaPoista