perjantai 1. maaliskuuta 2013

10 530 Askelta Aamupäivän Auringossa


Maaliskuun ensimmäisestä vietettiin ainakin aamupäivällä aurinkoisissa tunnelmissa, Welcome spring! Tänään vihdoin starttasi myös kuntoa kansalle- haaste, missä on tavoitteena saada kerättyä seuraavan 65 päivän aikana vähintään 10 000 askelta mittariin päivässä. Haasteen lopussa mittarissa pitäisi olla kerättynä huimat 650 000 askelta! Kuulostaa ihan hurjalta määrältä, mutta päivä kerrallaan.

Ensimmäisen päivän osalta tavoitteeseen on päästy, huh! Pakko todeta, että kuvittelin etukäteen 10 000 askeleen tulevan täyteen nopeammin, kun mitä tänään lenkilläni pääsin todistamaan. Mulla oli kävelyseurana pienokainen rattaissaan ja niiden rattaiden työntäminen tuolla jään ja loskan seassa oli todellinen kuntoilusuoritus, mutta tulipahan tavoite täyteen ja lenkin jälkeen oli hyvä olo. Kävelylenkit auringossa on ihan parasta! Pieni haaste tuo kivasti lisämotivaatiota ja potkua päivän lenkkeihin, olen siis edelleen haasteessa mukana täysillä : )

Kiva nähdä myös miten muut kuntoilut keräännyttävät askeleita mittariin. Se nähdään heti huomenna kun vuorossa on lenkkiä, kuntosalia ja jumppaa.

Reipasta viikonloppua!

Kuppi teetä ja kaurapuuroa raejuuston, vadelmien, banaanin ja mustikoiden kanssa- hyvä startti päivälle!

Pieni hiljainen kävelyseuralainen
Päivän tavoite saavutettu!


2 kommenttia:

  1. Huvittava toi hiljainen kävelyseuralainen! Joskus ne ovat myös aavistuksen äänekkäitä..

    H

    VastaaPoista
  2. Joo, jos seuralainen käy kovin äänekkääksi niin lenkki loppuu lyhyeen :)

    VastaaPoista