tiistai 19. helmikuuta 2013

Kuntoa Kansalle


Sports Lady järjesti blgissaan arvonnan, missä oli mahdollisuus voittaa askelmittari ja osallistua kuntoa kansalle haasteeseen. Minä ja yhdeksän muuta bloggaajaa päästiin haasteeseen mukaan. Ideana on kerätä askeleita ( ja kisata :) ) kuukauden ajan  ja tallentaa kaikki kävely ja muu mahdollinen liikunta sinne mittariin. Saamme myös tunnukset kuntoa kansalle-järjestelmään, missä voimme seurata omaa edistystämme.

Täytyy tunnustaa että en ollut aiemmin tutustunut kovinkaan tarkkaan koko kuntoa kansalle ideaan, mutta nyt Hannan blogin kautta siihen tutustuttuani olen tosi mielelläni tällaisessa mukana. Kuntoa Kansalle on valtakunnallinen palvelu, jossa yritykset tai kaveriporukat kilpailevat kampanja-aikaisilla liikuntamäärillä. Ideana on ottaa mahdollisimman paljon askeleita sekä työelämässä, että vapaa-ajalla sovittuna aikana. Askelmittari on apuna seuraamassa kertyneitä liikuntamääriä ja tulokset kirjataan palvelun sivuille. 

Tämä sopii ihan täydellisesti kevään kuntokuuriin :) Kiva tietää myös paljonko sitä liikuntaa oikeasti kaikki hyötyliikunta ( vaunulenkit, kauppareissut, ulkoilu lasten kanssa jne.) mukaan lukien kuukaudessa kertyy.  Nyt odottelen innoissani askelmittarin ja tarkempien ohjeiden saapumista, huippua!  

Kiitos vielä Sports Ladyn Hannalle mahtavasta arvonnasta ja haasteesta, kivaa olla mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti