torstai 14. helmikuuta 2013

Kadonneiden pakaroiden metsästys


Nyt tuli vastaan se piste, missä on pakko myöntää itselleen, että ne raskausaikoina kadonneet lihakset eivät tule takaisin ilman kovaa työtä, huoh….projekti lihakset kuntoon kesäksi on siis alkanut! 

Tuntuu tosi omituiselta, että kroppa on niin erilainen nyt verrattuna siihen, mitä se oli ennen lapsien saantia. Monet painivat lapsien saannin jälkeen ylimääräisten kilojen kanssa, itselläni on päinvastoin haasteita sen kanssa, ettei paino putoa liikaa. Ja se, että lihakseni ovat kutistuneet ihan olemattomiksi….

Kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni kahvakuulatunnilla. Täytyy sanoa että kyllä oli kokonaisvaltainen ja rankka treeni! seuraavana päivänä kropassani ei ollut yhtään ainutta kohtaa, mitä ei olisi kolottanut (hyvällä tapaa). Tykkään enemmän koreografisista tunneista, eikä kahvakuulatunti kuulunut suosikkeihini, mutta tehokasta se oli. Aion mahduttaa kevääseen sopivasti kahvakuulailua siinä toiveessa, että ne lihakset jossain vaiheessa kasvaisivat taas takaisin. Kävin myös suht tehokkaalla baby-mama-tunnilla, missä vauvaa käytettiin hyvänä painona tuomaan liikkeisiin lisää vastusta. Reippaat kävelylenkit ja muu hyötyliikunta lasten kanssa kuuluvat jokaiseen päivään jo ihan automaattisesti. Sen lisäksi ohjelmaan kuuluu joogaa, tanssia ja toivon mukaan tennistä. Katsotaan mihin tämä projekti johtaa :)

Ihana aloitus päivälle kun saatiin tytöt meille aamupalavieraiksi-hedelmiä, karjalanpiirakoita, jogurttia, mysliä...

2 kommenttia:

  1. Naulan kantaan! Samojen ongelmien kanssa painitaan täällä. Eristyispropsit hauskalle otsikolle!

    VastaaPoista