sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kehon ja mielen hemmottelua


Eilen oli aivan ihana ja rentouttava päivä. Oltiin suunniteltu miehen kanssa jo hyvissä ajoin tunnelmallista illallista jossain kivassa ja rennossa paikassa. Aloitin aamun herättelemällä ja hemmottelemalla omaa kehoa koti- spassa. Tein itselleni suihkussa kokovartalokuorinnan, käytin raikkaan tuoksuista suihkusaippuaa. Hieroin kosteaan ihoon vauvaöljyä ja viimeistelin kosteutuksen lempparivoiteella. Lopuksi vielä suihkaus hyvää tuoksua ja päivä alkoi mainiosti :)

Pienet hemmotteluhetket on tosi tärkeitä oman hyvinvoinnin kannalta. Kropalta vaaditaan usein jatkuvaa jaksamista niin salilla, jumpissa kuin arjen askareissakin. Silloin tällöin kroppaakin pitää hemmotella ja kosteuttaa ajan kanssa. Ihanat tuoksut ja lämmin vesi tekevät olosta mahtavan rentoutuneen, puhumattakaan siitä kuinka ihanaa on viettää hetki ihan vaan oman itsensä kanssa hiljaa nautiskellen. 

Kotispa

Illemmalla hemmottelu jatkui, kun saatiin isovanhemmat hoitamaan pikkuisia ja suunnattiin kohti kohti Kämp Brasserien herkkuja. Ilta oli onnistunut ja ruuat hyviä. Hemmottelupäivät antavat energiaa pitkäksi ajaksi eteenpäin. Muistakaahan hemmotella itseänne silloin tällöin!

Alkupalaksi ihana Toast Skagen

Pääruuaksi lohta ja mustekalaa

2 kommenttia:

  1. Innostuin koti-spa ajatuksesta . ihania reseptejä täällä!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    kiva kun laitoit viestiä! Koti-spa on ihana ja todella rentouttavaa ja mikä parasta sen jälkeen voi käpertyä suoraan omaan sänkyyn. Hienoa jos pidit resepteistä :)Sitten vaan kokkailemaan!

    VastaaPoista